Lasereiden voima tapahtumissa

Mikä on showlaser?

Showlaser, tapahtumakontekstissa tuttavallisemmin vain laser, on laite, joka tuottaa ohjelmoitavaa, korkeatehoista valoa. Se käyttää laseria luodakseen värikkäitä valotehosteita, kuvioita ja liikkuvia valosäteitä, jotka voidaan esimerkiksi synkronoida musiikin tai äänitehosteiden kanssa.

Kuinka showlaser toimii?

Lasereiden toiminta perustuu erilaisten valon heijastumien ja hajautumisen hyödyntämiseen. Laserin valo heijastetaan peilien ja linssien avulla luoden monimutkaisia kuvioita ja liikkeitä. Laseria ohjataan tarkasti ohjelmiston avulla, mikä mahdollistaa valotehosteiden synkronoinnin musiikin tahtiin tai tapahtuman ajoituksen mukaisesti.

 

Tapahtumakäytössä: Valotehosteet, brändin esille tuominen ja paljon muuta

Showlaserit tarjoavat monipuolisia käyttömahdollisuuksia erilaisissa tapahtumissa. Ne voivat lisätä visuaalista vetovoimaa konserteissa, festivaaleilla ja yritystilaisuuksissa. Ilmassa näkyvien valosäteiden ja efektien lisäksi lasereilla voidaan luoda kuvioita, kuten logoja erilaisille pinnoille ja näin tehostaa brändiviestintää.

 

 

Ole rohkea ja ota showlasereit osaksi tapahtumien visuaalisuutta. Ota yhteyttä ja luo tapahtumastasi unohtumaton elämys jo tänään!


Huom. Showlaserit ovat nimensä mukaisesti laserlaitteita, joiden käyttö on luvanvaraista. Lasereiden käytössä on noudatettava niitä koskevia määräyksiä ja erityistä huolellisuutta, jotta yleisön turvallisuus voidaan taata. Capital AV:lla on STUKin myöntämä lupa laserlaitteiden käyttöön tapahtumissa.