Kohtaa asiakkaasi uudella tavalla

VIRTUAALITAPAHTUMAT

Kaipaatko uusia tapoja tavoittaa asiakkaasi ja yleisösi? Virtuaalitapahtumat ovat tehokas tapa saavuttaa laaja yleisö missä ja milloin tahansa. Tarjoamme kattavat virtuaalitapahtuman tuotantopalvelut, jotka räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi. Meidän avullamme voit luoda unohtumattomia kokemuksia myös virtuaalisesti ja saada näkyvyyttä aivan uudella tavalla.

Vaihtoehto livetapahtumille

Tapahtumien toteuttaminen onnistuu myös virtuaalisesti. Virtuaaliset tapahtumat muodostuvat usein samoista elementeistä kuin livetapahtumatkin, mutta vuorovaikutus vieraiden tai yleisön kanssa tapahtuu verkon yli.

 

Tapahtumaympäristö voi olla yhtä hyvin asiakkaan omissa tiloissa kuin vaikka kongressikeskuksessakin. Toivotamme sinut tervetulleeksi studiollemme tai tuomme studion ja tapahtumatekniikan sinne, missä sitä tarvitset.

 

Yksinkertaisimmillaan tapahtuma voi olla yhdensuuntainen stream-lähetys asiakkaan omissa kanavissa tai asiakkaan brändin mukaan muokattavalla jakelualustallamme. Vuorovaikutus syntyy viestiseinän ja katsojille tarjottavien osallistavien kyselyiden ja äänestysten kautta.

Visuaalinen suunnnittelu & toteutus

Visuaalinen suunnnittelu & toteutus

Virtuaalitapahtuman monipuolisuutta ja vuorovaikutusta voidaan lisätä ottamalla mukaan vierailevia puhujia etäyhteyksien avulla. Tarvittaessa järjestämme vaikka virtuaalisen paneelikeskustelun, jonka osallistujat voivat olla missä päin maailmaa tahansa.

 

Yhden tapahtuman sisällä voi olla käynnissä useampia lähetyksiä samanaikaisesti, jolloin katsoja voi valita tarjonnasta kulloinkin häntä eniten kiinnostavan sisällön messujen tapaan.