REKRY

Avustavat tehtävät

Etsimme joukkoomme avustaviin rooleihin uransa alkuvaiheessa olevia freelance-teknikoita, jotka jakavat intohimomme luoda ensiluokkaisia tapahtumaelämyksiä.

 

Taittuuko kaapelin vetäminen? Sujuuko laatikon työntäminen? Haluatko samalla oppia lisää valo-, ääni tai videotekniikasta? Kerro meille osaamisestasi ja toiveistasi työtehtävien suhteen. Haluamme auttaa sinua kehittymään, tarjota monipuolisia ja motivoivia haasteita sekä antaa toiveidesi mukaisia tilaisuuksia loistaa.

 

Meillä tiimi on ykkönen. Töitä tehdään yhdessä yhteisen päämäärän ja asiakkaidemme eteen. Onnistunut lopputulos vaatii monipuolista osaamista järjestelmien tuntemuksesta rakaan lihastyöhön ja omatoimisesta ongelmanratkaisusta yhteistyötaitoihin.

 

Avustavissa tehtävissä ei aina tarvita aiempaa kokemusta AV-tekniikasta vaan oikea asenne ja hyvä motivaatio ratkaisevat. Avustavissa tehtävissä pääset aitiopaikalta oppimaan lisää. Sitä mukaa kun kokemusta karttuu, tarjoamme mielellämme osaamisesi mukaisia tehtäviä ja haastamme sinua oppimaan ja opettelemaan myös aina vain lisää.

 

 

Edellytämme oikean asenteen ja motivaation lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, asiakaspaleluhenkisyyttä sekä oma-aloittesuutta ja vastuunkantokykyä oman vastuualueen tehtävien täyttämisestä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kuvaus osaamisestasi osoitteeseen crew@capitalav.fi