Nippi Capital AV:lta, moi!

Capital AV:lla vuoden päivät työskennellyt Ninamari eli Nippi vastaa asiakkaidemme projektien hoidosta pieteetillä ja rautaisella ammattitaidolla. Tehtävälistalla on valtavasti laidasta laitaan asiakkaiden tarpeiden selvittämisestä ja ymmärtämisestä ratkaisujen löytämiseen. Tukena Nipillä on koko Capital AV:n asiantuntijoiden ja suunnittelijoiden tiukka osaaminen.

 

Nipin intohimona ovat skaalautuvat ja toistuvat tapahtumat – konseptit, joissa päästään yksittäistä tapahtumaa pidemmällä perspektiivillä oppimaan, kehittämään ja optimoimaan. Pitkäjänteisellä työllä saadaan tapahtumasta tehtyä kerta toisensa jälkeen toimivampi.

 

 

”Tärkeintä minulle on, että tapahtuman viesti tulee esille ja kaikki kävijät ovat ymmärtäneet sen”, kertoo Nippi ja jatkaa: ”Lisäksi aina pitää olla wow-elementti. Koronan jälkeen on toki edelleen striimaukset vahvasti mukana, mutta ihmiset haluavat olla paikan päällä. Silloin on tärkeää, että tapahtuma sykähdyttää. Täytyy pystyä kustannustehokkaasti tekemään ratkaisuja, jotka näyttäytyvät kävijöille uudenlaisina ja mielenkiintoisina.”

 

Nipin monipuolisesta ravintola- ja tapahtuma-alan taustasta ja asiakaspalveluprosessien kehittämisen kokemuksesta on ollut valtavasti hyötyä nykyisessä tehtävänkuvassa. Tapahtumien ulkopuolella Nippi valmentaa ihmisiä ratsastamaan ja ymmärtämään hevosia. Niin tapahtumissa kuin ratsastajien valmentamisessakin tarvitsee kärsivällisyyttä, taitoa toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kykyä selviytyä painetilanteissa.

Viesti esiin

 

Tapahtuma kuin tapahtuma, sillä on viesti, joka halutaan välittää. Tämän viestin etsiminen, tarkentaminen ja muotoilu on usein Nipin tehtävälistalla. Kun asiakkaan viesti on saatu kaivettua esiin ja kirkastettua, voidaan suunnitella elämykselliset ja muistettavat keinot, joilla se välitetään kävijöille niin, että se muistetaan. Samalla asiakkaan pöydällä ollut tapahtuma herää vihdoin eloon. Lopputuloksena on onnistunut tapahtuma ja älyttömän tyytyväinen asiakas.

 

Viestin välittämisessä ei riitä, että vääntää volyymin täysille. Yksityiskohdilla, hyvällä suunnittelulla ja oikeilla teknisillä ratkaisuilla saadaan tyypillisesti suurempi vaikutus.

 

 

Tekniikka tekee tapahtuman

 

”Tämän työn kautta on oppinut arvostamaan tekniikkaa aivan uudella tavalla. Se on syventänyt osaamista ja ymmärrystä koko tapahtumakenttään”, Nippi kehuu. Tapahtuman tekniikalla saadaan lisättyä olemassa olevaa arvoa – tilaa, ruokaa ja sisältöjä. Suomessa on paljon huikean hienoja ja historiallisia, jotka Nippi haluaa nostaa arvoonsa: ”Ei tuoda sinne mitään diskoluolaa, vaan tuodaan elementtejä esiin ja annetaan tilojen kertoa tarinansa.”

 

Ympäristövastuullisuus on myös trendi, johon halutaan kiinnittää huomiota tapahtumissa. Tässä myös oikeilla teknisillä ratkaisuilla on tärkeä osansa. Olennaista on ottaa ympäristövaikutukset huomioon heti alkuvaiheessa.

 

Nipin vinkit tapahtuman järjestäjälle

 

  1. Viesti on tärkein. Mieti, mitä tapahtumallasi haluat sanoa.
  2. Budjetti pöydälle tarpeeksi aikaisin. Budjetin mukaan osataan suunnitella oikean kokoiset ratkaisut.
  3. Uutuus on arvo. Kysy meiltä, miten tapahtumasta tulee wow-kokemus.