Tilaa tapahtumallesi

Studio A2

Näyttävä tapahtumatilamme Helsingin historiallisessa Arabiassa muuntautuu monenlaisiin tarpeisiin: seminaareihin, juhlatilaksi, mainoskuvauksiin, tv-tuotantoihin sekä virtuaalitapahtumiin. Käytössänne on 350 m2:n studiosali sekä lähes 300 m2 oheistiloja toimivien kulkuyhteyksien päässä. Aikaisemmin konserttisalina toiminut tila on täysin pimennettävissä ja laadukas akustiikaltaan.


Kun olet vaikuttavaa tilaa vailla, pyydä samalla tarjouksemme loistavasta ääni-, valo ja videotekniikasta. Huolehdimme tekniset ratkaisut haluamallasi tavalla, myös avaimet käteen -periaatteella. Sinä voit keskittyä fiilistelemään lopputulosta.

Maksimikapasiteetti

300

Blackbox-studio

350m²

Illallinen

150

Vapaa korkeus

6,2m

Cocktail-tilaisuus

250

Vapaa lattia-ala

20 x 15m

Seminaari

200

Ripustuspistekuorma

1000kg

SEMINAARI

Mukautuvassa tilassa järjestät yritystapahtumat koulutuksesta kick-offiin. Järjestämme tilaan tarpeen mukaisen tekniikan avaimet käteen -periaatteella.

Studio A2 tapahtuma

ILTATILAISUUS

Taiomme teknisellä osaamisellamme tilasta tunnelmallisen illallissalin tai vauhdikkaan biletilan – tapahtumasi luonteen mukaan tietenkin.

TV-TUOTANNOT

A2 Studio on tilaltaan ja akustiikaltaan erinomainen valinta tv-tuotantoihin. Sinne mahtuu isommatkin yleisöt aina 200 henkilöön asti ja paikan päälle on helppoa tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin. 

STUDIO A2 PÄHKINÄNKUORESSA

TUTUSTU MONIPUOLISEEN STUDIOOMME

https://my.matterport.com/show/?m=kabripVcv3C

POHJAKUVAT

Lataa tästä pohjakuva ja dwg-tiedosto studiosta.

Tarjouspyyntö

Millainen tilaisuus saisi olla? Kerro meille ja annamme tarjouksen.