Tilaa sinun tapahtumallesi

Studio A2

Näyttävä tapahtumatilamme Helsingin historiallisessa Arabiassa muuntautuu monenlaisiin tarpeisiin: seminaareihin, juhlatilaksi, mainoskuvauksiin, tv-tuotantoihin sekä virtuaalitapahtumiin. Käytössänne on 350 m2:n studiosali sekä lähes 300 m2 oheistiloja toimivien kulkuyhteyksien päässä. Aikaisemmin konserttisalina toiminut tila on täysin pimennettävissä ja laadukas akustiikaltaan.


Kun olet vaikuttavaa tilaa vailla, pyydä samalla tarjouksemme loistavasta ääni-, valo ja videotekniikasta. Huolehdimme tekniset ratkaisut haluamallasi tavalla, myös avaimet käteen -periaatteella. Sinä voit keskittyä fiilistelemään lopputulosta.

Maksimikapasiteetti

300

Blackbox-studio

350m²

Illallinen

150

Vapaa korkeus

6,2m

Cocktail-tilaisuus

250

Vapaa lattia-ala

20 x 15m

Seminaari

200

Ripustuspistekuorma

1000kg

SEMINAARI

Mukautuvassa tilassa järjestät yritystapahtumat koulutuksesta kick-offiin. Järjestämme tilaan tarpeen mukaisen tekniikan avaimet käteen -periaatteella.

ILTATILAISUUS

Taiomme teknisellä osaamisellamme tilasta tunnelmallisen illallissalin tai vauhdikkaan biletilan – tapahtumasi luonteen mukaan tietenkin.

TV-TUOTANNOT

A2 Studio on tilaltaan ja akustiikaltaan erinomainen valinta tv-tuotantoihin. Sinne mahtuu isommatkin yleisöt aina 200 henkilöön asti ja paikan päälle on helppoa tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin. 

STUDIO A2 PÄHKINÄNKUORESSA

TUTUSTU MONIPUOLISEEN STUDIOOMME

POHJAKUVAT

Lataa tästä pohjakuva ja dwg-tiedosto studiosta.

Tarjouspyyntö

Millainen tilaisuus saisi olla? Kerro meille ja annamme tarjouksen.