Toiveitasi suurempia tapahtumia

Capital creative

Vaikuttavista kohtaamisista syntyy muistoja ja tarinoita. Parhaimmillaan tapahtumat ovat markkinoijan taikahetkiä.

Capital Creative on luova luottokumppanisi, kun haluat tehdä vaikutuksen omalla tapahtumallasi. Olipa kyseessä sitten näyttävä konsertti, virtuaalitapahtuma, firman pikkujoulut tai seminaari, me huolehdimme niin suunnittelusta, visuaalisesta sisällöstä kuin tapahtuman toteutuksesta. Meiltä saat aina toiveitasi suuremman tapahtuman.

STORYTELLING & VISUAL DESIGN

Käänny luovan tiimimme puoleen ja anna meidän suunnitella tapahtumaanne vaikuttava ja muistettava kohtaamisympäristö. Capital Creative on erikoistunut visuaaliseen tarinankerrontaan ja hoitaa ammattitaidolla laadukkaat sisältökokonaisuudet aina konserteista virtuaalitapahtumiin ja seminaareihin.

VISUAL DESIGN

Visuaalista suunnittelua tapahtumiin,
tv-tuotantoihin ja virtuaalitapahtumiin. Otamme huomioon tarinan ja sisällön luoden suunnitelman, joka korostaa tärkeimpiä kohokohtia.

VIDEOSISÄLLÖT

Modernit kuvapinnat, kuten LED-screenit mahdollistavat uudenlaiset videosisällöt. Tuotamme videosisällön joko täysin uutena tai osana jo olemassa olevaa materiaalia. Tuotamme myös 2D- ja 3D- animaatioita.

XR & VIRTUAALI-TAPAHTUMAT

Virtuaalisissa tapahtumissa vain mielikuvitus on rajana. Luomme tapahtumaasi virtuaalisen ympäristön ja XR-efektit leijuvasta logosta aina täyteen fantasiamaailmaan saakka.

TEKNINEN PIIRTO

Työstämme tilaisuutesi tekniset kuvat, tarkasti ja turvallisesti. Turvallisuus on tärkein prioriteettimme koko projektin elinkaaren ajan.

MAX LAPINSUO-SYLWÉN

Visuaalinen suunnitelija

 

+358 40 148 5901
max@capitalav.fi

TIMO KESONEN

Tekninen suunnitelija


+358 40 086 8086

timo@capitalav.fi